Commodore Swab

Chat not working

5 posts in this topic

I received this message earlier today but then was able to get it. A few of us were there and got booted, Has anybody else received this message? I tried my wifes computer with the same results

med_gallery_6250_445_45864.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry about that - let me look into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I received this message earlier today but then was able to get it. A few of us were there and got booted, Has anybody else received this message? I tried my wifes computer with the same results

med_gallery_6250_445_45864.jpg

This is working now. . . as far as we can tell right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone using chat lately. The last few times I've been on, people have signed in and then out again without chatting, and I don't know if that's a sign that chat doesn't work...or if I should stay out of chat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anyone using chat lately. The last few times I've been on, people have signed in and then out again without chatting, and I don't know if that's a sign that chat doesn't work...or if I should stay out of chat.

It seems to be working - not that anyone wanted to chat with me either. . .

post-202-0-75697400-1331912856_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now